Website is aan het laden ...

Boek nu jouw afspraak

Is dit jouw eerste bezoek? Breng dan zeker jouw identiteitskaart, voorschrift en klevertje van de mutualiteit mee.

Ons team: Wouter Lisabeth

In 2016 studeerde ik af aan de Universiteit Gent als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Via stages en een werkjaar deed ik ervaring op bij verschillende groepspraktijken. Daarna zette ik me in voor mijn droom: een eigen praktijk starten.

Ik studeerde nadien ook nog bij tot manueel therapeut om me verder te verdiepen in de problematieken van de wervelkolom. Binnen de sportrevalidatie heb ik ervaring opgedaan als revalidatietrainer bij voetbalploegen KAA Gent, Jong-Zulte en KME Machelen.

Aangezien ik de bijscholingen Redcord en Spartanova heb gevolgd, kan u ook bij mij terecht voor een wetenschappelijk onderbouwde blessurepreventie-screening en -training. Daarnaast heb ik ook nog Dry-needling en manual taping bijgestudeerd. Ook mensen met een orthopedisch probleem kunnen hier terecht voor een adequate begeleiding en revalidatie.

Ons team: Benoit De Pestel

In 2021 studeerde ik af aan de Universiteit Gent als master in de revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie. Door de loop van mijn studie heb ik op verscheidene stageplaatsen ervaring opgedaan in meerdere settings.

Op dit moment volg ik een vervolgopleiding Manuele therapie om nog meer inzicht te krijgen in de wervelkolom. Verder heb ik verscheidene sportkampen gegeven tijdens mijn studie bij BVLO. Zelf doe ik judo en sta ik in voor de blessurepreventie in de Judoclub Gent-Drongen. Verder ben ik recreatief bezig met zwemmen en tijdens de zomermaanden kajakken.

Ons team: Gianni Desmet

In 2022 studeerde ik af aan de Universiteit Gent als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Ik heb gedurende de verschillende stages mijn blik hierin kunnen verruimen en zo ben ik uitgegroeid tot een volwaardige kinesitherapeut.

Ik ga in de toekomst ook van start gaan in de opleiding Manuele Therapie. Dit omdat ik mij hierzelf verder in wil verdiepen en de patiƫnten zo ook manueel een betere behandeling wil geven. Ik speel zelf voetbal bij KSC Dikkelvenne waardoor mijn interesse in sport ook zeer groot is. Dit bevordert ook mijn kennis omtrent sportrevalidatie. Mijn verdere interesses zijn fitness en lopen, dit dan eerder recreatief.