Website is aan het laden ...

Boek nu jouw afspraak

Is dit jouw eerste bezoek? Breng dan zeker jouw identiteitskaart, voorschrift en klevertje van de mutualiteit mee.

Groepslessen

Core Stability

Onze kleine groepstrainingen (MAX 6 personen) core stability hebben 1 duidelijk doel: jouw levenskwaliteit verbeteren. Ook als je geen sport beoefent, ben je gebaat met stevige en soepele buik- en rugspieren alsook alle spieren rondom uw bekken. We mikken op kleine groepstrainingen, omdat wij ook gericht willen bijsturen waar nodig. Een juiste uitvoering is namelijk super belangrijk!

Tijdens core-stability trainingen, verstevig je met gerichte oefeningen de spieren rondom je bekken en verstevig je je rug en buikspieren.

De groepslessen gaan steeds door op op dinsdag- en donderdagavond tussen 19u30 en 20u30.
Locatie: in 't klein schooltje in Asper (Stationsstraat 69, 9890 Gavere)

  • Dinsdagen voorzien we voor de mensen die graag een basis aan core-stability verwerven. Zij kunnen inschrijven op de lessen Core.

  • Donderdagen voorzien we voor mensen/sporters die reeds een basis aan corestability hebben en extra uitdaging wensen. Zij kunnen intekenen op Core Plus.

De tarieven:

  • 1 beurt: 17 euro

  • 10 beurten: 140 euro

Schrijf je in op onze groepstrainingen

Powerdance

Tijdens de lessen wordt dansen gecombineerd met het trainen van kracht en uithouding. Je kan er op een leuke en verantwoorde manier werken aan je conditie op het ritme van hedendaagse muziek. In de lessen zal er o.a. gefocust worden op uithouding, krachttraining, lenigheid en coördinatie. Dit alles in een ontspannen, ongedwongen sfeer. Kortom, de ideale combinatie van inspanning en ontspanning.

De groepslessen gaan steeds door op maandagavond tussen 19u30 en 20u30.
Locatie: in 't klein schooltje in Asper (Stationsstraat 69, 9890 Gavere)

De tarieven:

  • 1 beurt: 12 euro

  • 10 beurten: 100 euro

Schrijf je in op onze groepstrainingen