Website is aan het laden ...

Boek nu jouw afspraak

Is dit jouw eerste bezoek? Breng dan zeker jouw identiteitskaart, voorschrift en klevertje van de mutualiteit mee.

Personal training

Wenst u op een medisch verantwoorde en professionele manier uw conditie aan te scherpen, uw sportprestaties te verbeteren of heeft u een bepaald doel voor ogen maar weet u niet hoe hieraan te beginnen? Dan stellen we op UW MAAT, TEMPO EN WENSEN, SAMEN een trainingsplan op.

Wat kunnen wij als kinesist/personal trainer hierin voor u betekenen?

Enkele voorbeelden

  • Je wenst te starten met sporten, of het sporten terug op te pikken na enige tijd, maar weet niet goed hoe u hieraan begint. Op een wetenschappelijk onderbouwde manier screenen we voor u de risicofactoren via Spartanova en stellen we samen een behandelschema op Uw maat op.

  • Indien je vaak kampt met blessures, screenen we u volledig om de 'zwakke' schakels te ontdekken en deze met gerichte, sportspecifieke oefeningen aan te pakken. Kijk hiervoor eens bij het topic blessurepreventie.

  • Je beoefent een sport (bijv. voetbal, atletiek, tennis, basketbal) en je wil daarin je persoonlijke prestaties verbeteren. Door heel gericht te trainen op snelheid, kracht, stabiliteit, uithouding en soepelheid, ... helpen we u aan deze prestaties.

  • Indien u als club ge├»nteresseerd bent om uw ploeg beter te maken, dan is ook dit geen enkel probleem. Wij maken een uitgebreide, individuele screening en maken voor ieder persoonlijk, een trainingsschema op maat.

Personal training

Enkele kernwoorden waarvoor wij als personal trainer staan

Persoonlijke begeleiding
Wij luisteren naar uw wensen, doelen en mogelijkheden, onderzoeken de huidige fysieke mogelijkheden en motiveren je doorheen uw trainingsschema. Het is ook mogelijk om in ploegverband een afspraak te maken bij ons voor een uitgebreide screening van de groep.

Functionele training
Bewegingen afgestemd op uw dagelijkse leven en sport waardoor je sneller resultaat boekt.

Aanpak op maat
Een oefenprogramma op uw wensen en doelen gebaseerd

Iedereen welkom
Voor wie wil starten met sporten, opnieuw wil beginnen of reeds een ervaren sporter is die betere prestaties wil neerzetten.

Hoe eraan te beginnen?

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek waarin we samen uw persoonlijke doelen bespreken en een geschikt traject kiezen om u aan dit doel te helpen. Een afspraak kan u online of telefonisch maken.